• Favorilere Ekle
Aidat Borcu Sorgulama
Üyelik Girişi
Takvim
Sosyal sorumluluk ve duyarlılık için destek..
Çocuklarınızı uyuturken veya yemek yedirirken sanal alemden uzak tutun. Bilgisayar, tablet, telefon gibi cihazların kontrolü siz de olsun.
Çocuklarınızın akıl sağlığı ve gelişimini düşünüyorsanız, bu çağrıyı dikkate alınız, çevrenizi bilgilendiriniz.
Atatürk Köşesi

Cihan Erdoğan

erdogan.cihan@yahoo.com
Dernek sosyal hayatımızın bir parçası olmalı..
18/08/2017

Dernek sosyal hayatımızın bir parçası olmalı..

Merhaba sevgili üyelerimiz, gençlerimiz, kadınlarımız..

Şöyle bir bakıyorumda, hepimiz, herkes bir tarafta. Yaşam alanımız, oturduğumuz ilçeler ve zamanımızın büyük bir kısmını yoğun bir şekilde harcadığımız çalışma hayatımız.. Peki şöyle bir gözlerinizi kısarak dönüp baktınız mı?

Toplumumuza ne kadar ihtiyacımız var ve bu ihtiyacı karşılamak için elimizden gelenleri yapıyor muyuz?

Zaman dilimlerinizin içerisinde, aile bağlarınızın, eski köy-mahalle komşuluklarınızın ve geleceğe bir iz bırakmak için birlikte bir şeyler yapabilmemizin küçük bir dilimi var mı?

Hayır, yok veya çok az…

Sizlerden istediğimiz çok ağır, yapılması zor veya mümkün olmayan şeyler değil. Derneğimizin çatısı altında etkinliklere katılmak, düşüncelerinizi söyleyebileceğiniz ortamımızda var olmak, kültürlerinizi geleceğe taşımak için birlikte adım atmaktır.

Unutmayın..

Dernek yöneticileri seçildikleri dönemler süresince en iyi şekilde toplumlarına sosyalliği, kültürü ve dayanışmayı sağlamak için çalışırlar. Üyeler ise yönetimleri eleştiri veya fikir-düşünce sunarak desteklerler.

Toplumumuza her zaman bir öncekinden daha fazla ihtiyaç duymaktayız. Mutlu günümüzde, acı günümüzde, ekonomik sıkıntılarımızda, bilgi alışverişlerimizde, gençlerimizi yönlendirmemizde birbirimize hep ihtiyaç duyar hale geldik. Bunu daha da güçlendirip toplum olarak kenetlenmeli güçlü ve köklü otuz yaşında olan derneğimizin deneyimleri ve tecrübeleri ile faydalı hale getirmeliyiz.

Bu vesile ile söylemek istediğim, dernek yönetimi faaliyetlerini sürdürürken beğendiğiniz veya beğenmediğiniz şeyler olabilir. Beğenmediğiniz, işinize gelmeyen durumlar olabilir. Fakat bunlar sizleri derneğimizin dışına itmemeli ve hatta daha fazla sarılmak sahiplenmek için sebep olmalıdır. Sorunlarınızı çözmek veya düşüncelerinize yön vermek için güçlü bir ekibimiz ve köklü bir derneğimiz var. Derneğimize gençlerimizi ve kadınlarımızı kazandırmak adına derneğimizin çatısı altında buluşmanızı istiyorum.

Derneğimiz, sahip çıkmak isteyen tüm üye ve aileleri içindir. Hep birlikte sahip çıkmanızı, güçlü yarınlar için toplumumuz içinde olmanızı temenni ediyorum..

Sevgi ve saygılarımla.

Bayırlı Köyü Sosyal Dayanışma ve Kültür Derneği

Cihan ERDOĞAN

521 kez okundu. Yazarlar

Yazarın diğer yazıları

Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar5.78655.8097
Euro6.40396.4295
Sağlıkta Erken Teşhis!
Bedeninizde hissettiğiniz rahatsızlıkları geç kalmadan muayene ettirin.
Ertelemeyin, umursayın!
Erken teşhis sağlığınız için önemli!