Bayırlı Derneğimiz, dış denetimden başarıyla geçti..

Kuruluş amaçlarının yanı sıra her alanda herkese hizmet etmeyi hedefleyen dernek yönetim anlayışımız, tüm resmi süreçlerde eksiksiz, disiplinli ve başarılı bir şekilde denetim sınavından geçti..

Bayırlı Derneğimiz, dış denetimden başarıyla geçti..
Derneğimiz;
- Maddi hesaplarda şeffaf ve hesap verebilirliği güçlü olan,
- Üye kabul süreçleri ve aidiyet kültürünün işlenmesini sağlayan,
- Etkinlik ve faaliyetlerini; eğitici, öğretici, dayanışmayı benimseten, üretmeyi hedef edinen, geleceğe katma değer yaratan içerikleriyle hayata geçiren,
- Kuruluş amacı başta dayanışma olmak üzere; üye ve ailelerine iş imkanı yaratmak, eğitime maddi manevi destek olmak, üyeler arasında eşitliği sağlamak gibi tüzük görevlerini de harfiyen yerine getirdiği onandı..
Derneğimiz, eğitime, üretime, dayanışmaya, kalkınmaya ve sosyalleşmeye daha da çok önem veren ve herkese fırsat yaratan çalışmalarını sürdürmeye devam edecek..
Derneğimizin kurucularına, 1987 yılından günümüze tüm yöneticilerimize, denetim kurulumuza, kadın kurulumuza, gençlik kurulumuza, üyelerimize ve yönetim kurulu çalışma arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.
Biz tüm toplumumuz, çevremiz, doğamız, geleceğimiz için daha da çok çalışacağız..

#bayırlıdernek daima bir dernekten daha fazlası..

Cihan Erdoğan

Dolar32.171532.3004