Seçimli olağan kongremizi gerçekleştirdik

Derneğimiz tarihinde ilk defa oy kullanarak gerçekleşen kongre, demokratik bir şekilde yüksek katılım ve heyecanla tamamlandı.

Divriği Bayırlı Köyü Sosyal Dayanışma ve Kültür Derneğimizin, Seçimli Olağan Genel Kongresini gerçekleştirdik…

Kongremize katılan ve sonuna kadar bekleyen tüm üyelerimize, kadınlara, genç arkadaşlarımız ile misafirlerimize ayrı ayrı teşekkür ediyorum.

Kongremizi huzurlu ve tüzüğe uygun halde idare eden Divan Kurulu başkanımız Hüseyin Yıldırım ile Divan Üyelerimiz Ebru Yılmazer ve Dilek Türkyılmaz’a teşekkür ediyorum.
Yeni döneme aday olan Ali Yılmazer ve aday listesindeki herkese teşekkür ediyorum.

2020-2021-2022 yıllarında birlikte çalıştığım kıymetli yönetici arkadaşlarım, Gürsel YılmazerEyüp YıldızhanEda YılmazerSerkan DemirhanSevgi Türkyılmaz ve Metin Tüzer’e, verdikleri destek ile emekleri için teşekkür ediyorum.

Yeni Yönetim Kurulu olarak, aldığımız kararlar ve üyelerimizin desteği ile yeni dönemde, Birlikte yönetecek, daha da çok çalışacağız.

#bayırlıdernek daima bir dernekten daha fazlası..

Dolar32.429932.5599
Euro34.801134.9406