Divriği Bölge Başkanları Toplantısı

Merhaba,

Danişment bölgemizde ki köylerimizin İstanbul da ki dernek başkanları, yönetim kurulları, köy muhtarları ve azaları, Sivas il genel meclis üyemiz ile birlikte, 2 Kasım 2019 da, Divriği Arıkbaşı (Brestik) köyümüzde, 9 gündem maddesi ile 3 saat süren verimli bir toplantı gerçekleştirdik.

Sorunlar ve geliştirilecek konular olan gündem maddeleri görüşmeleri, protokol altına alındı ve gerekli çalışmalar takip edilerek, çalışılacaktır.

...

Toplantıya CHP Sivas il genel meclis üyesi Yalçın Akkaya, Bayırlı köyü dernek başkanı Cihan Erdoğan, muhtar Hıdır Çınar ile azası Ali Türkyılmaz, Çakmakdüzü köyü dernek başkanı Haydar Aslantepe ve muhtar Cemal Ercan ile azası Mehmet Altunay, Karşıkonak köyü dernek başkanı Mustafa Karakoç ve muhtar Muharrem Sağlam ile azası Veli Kaya, Çayören köyü dernek başkanı Selahattin Topalalioğlu ve muhtar Galip Toklucu, Arıkbaşı köyü dernek başkanı Cemal Aydoğan ve muhtar Celal Hoşça ile azaları Murat Cenal, Hıdır Cenal, Bayram Yıldız, Beyköy köyü derneği yönetim kurulu genel sekreteri Mustafa Gülkanat ve muhtar Ali İrende ile azaları Kamber Çelik, Hasan Yılmaz ve Beyköy derneği eski başkan Mehmet Güven, Uzunbağ köyü muhtarı Muzaffer Apaydın, Çiğdemli köyü muhtarı Hüseyin Horoz katılmışlardır.

Fikir ve bilgi paylaşımında bulunan katılımcılara ve ev sahipliği yapan Arıkbaşı köyü dernek başkanı, muhtar ile azalarına teşekkür ediyorum.

Bölge Başkanları Adına Cihan Erdoğan

Dolar32.451932.5820