Kadına Şiddete Son Çalıştayı ve Söyleşi’ Programımız

Bayırlı Köyü Sosyal Dayanışma ve Kültür Derneği olarak, Sosyal sorumluluğumuz olan ve toplumsal çalışmalarımızdan, ‘Kadına Şiddete Son Çalıştayı ve Söyleşi’ programımızı 6 Kasım 2022 tarihinde Bakırköy Yunus Emre Kültür merkezinde gerçekleştirdik.

Programımızda; İstanbul sözleşmesini, toplumsal cinsiyet eşitliğini, şiddet, ayrımcılık, insan hakları, istihdam, emek, eğitim, sığınma, anne şefkati ve kadın dayanışmasını konuların uzmanı olan, sosyolog, uzman psikolog, dernek kadın kurulu başkanları ve yöneticileri ile yaşanmış olan olayların kesitlerini de ele alarak işledik.
Biz, toplumsal sorunumuz olan kadın şiddetinin son bulması için attığımız bu adım ile daha bilinçli ve farkında olan bir toplumun oluşumunu örgütleyeceğiz.
Gelecek hep birlikte daha da yaşanabilir oluncaya dek, çalışmalarımız aralıksız ve artarak devam edecek.

Çalışmamızda bize destek olan;
Sosyolog Esra KESKİN hocamıza, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Kadın ve Aile Müdürlüğü Uzman Psikolog Nilay SOLMAZ hocamıza, Divriği Ovacık Köyü Dernek Başkanı ve Divriği Kültür Derneği Kadın Kurulu Temsilcisi Gülsün KAYA başkanımıza, Bayırlı Köyü Sosyal Dayanışma ve Kültür Derneği Kadın Kurulu Yöneticimiz Nergiz KARAKAYA ÖZÇELİK’e, Yenibosna Cem Evi Kadın Kurulu Başkanımız Fadime DEMİR’e, Ressam ve Siyasetçi Gülüzar KAYA BEKTAŞ hanıma, Divriği Kültür Derneği Başkanımız Orhan AKKAYA ve yöneticilerimize, Derneğimiz kadın kurulu yöneticilerine, Derneğimiz yönetim kurulu yöneticilerine, derneğimizin gençlerine, fotoğraf sanatçımız Eyüp DELİPINAR’a, programımıza katılan Avcılar Beş Nokta Otizm Yaşam ve Spor Derneği başkanı Ayşegül AYDIN’a ve yöneticilerine, Yazar Özlem ATEŞ’e, Yazar Gülay POLAT’a, davetimize mektupları ile mesaj gönderen Avcılar Belediye Başkanımız Av. Turan HANÇERLİ’ye, salon desteği sunan Bakırköy Belediyesine, organizasyonda emeği geçen dostlarımıza, derneğimizin üyeleri ile tüm misafirlerimize teşekkür ediyoruz.

Birlikte güçlü yarınlar için daha da çok çalışmaya.. İyi ki varsınız..

Dolar32.451932.5820
Euro34.798834.9382