Çevre ve İklim Değişikliği ile mücadele

Çevre ve İklim Değişikliği ile mücadele konusunda derneğimizin oluşturduğu detay projemizi, İBB Bütçe Senin, Karar Senin katılımcı yönetim sistemine kurumsal olarak sunduk.

İstanbul da bulunan yüzlerce dernek ile iş birliği sağlanarak, Çevre ve İklim değişikliği konuları hakkında derneklerimiz eğitim merkezleri haline getirilmelidir.
İklim değişikliği ve çevre tahribatlarının hızlı bir şekilde oluşmasının aktif rol oynayıcılarından biri olan insanlar, eğitim merkezlerinde eğitilerek, değişen ve zarar gören dünya için bilinçlendirilmelidir.

Bu ilk adımı da iş birliği sağlayarak, Bayırlı Derneğimiz ile birlikte atabileceğimizi deklare ettik.

#bayırlıdernek daima bir dernekten daha fazlası..

Dolar32.262832.3921
Euro34.778034.9173