Yönetim Kurulu Başkanımızdan Çağrı Var

Hepimizin ortak noktası geçmişimizin var olduğu, geleceğimizin süreceği kıymetli toprakları yani köylerimizdir.

Değerli üyelerimiz, kadınlar, genç arkadaşlarım ve doğaya duyarlı dostlar,
Köyümüz başta olmak üzere, yakın çevre köylerimizde yoğun mücadele gerektiren bazı sorunlar sıklıkla karşımıza çıkmaya başladı.

Divriği Kültür Derneği ve köy derneklerimiz ile yoğun mesai harcağımız kirletilen, katledilen çevre konularının yanı sıra, köylülerimizin tarla, arsa gibi topraklarını, iç veya dış etkenlere karşı korumakta bizlere yeni mücadele alanları yaratmaya başladı.

Bildiğiniz üzere birçok köylümüzün tarlalarından geçirilen izinsiz yol projesi ile ilgili etkin mücedelemiz devam ediyor.

Bu tür durumlar ile karşılaşmamak için tarım çalışmalarımız tüm hızıyla devam ederken, hayvancılık projemizi de tasarlamaya devam ediyoruz.

Yanı başımızda komşu köylerimizde kendi arazilerini, başka illerden hayvancılık yapmak üzere gelen kişilere sattıklarını duyuyoruz.

Bu durum yakın zamanda bölgeyi birçok olumsuzluk için esir alacaktır.

Sizlerden ricam, derneklerimiz ile her türlü çevre veya satış gibi konularda anında iletişim kurmanızdır.

Hassasiyetiniz ve duyarlılığınız mücadelemize güç katacaktır.
Derneğimizin yönetim kurulu ile her an iletişim kurabilirsiniz.

Selam ve saygılarımla...

Yönetim Kurulu Başkanı Cihan Erdoğan