Hacı Bektaş Veli Öğretileri Şiir Yarışması

Ödüllü şiir yarışmasına sizler de katılabilirsiniz.

Kardelen Sanat Derneği ile Divriği Bayırlı Köyü Sosyal Dayanışma ve Kültür derneğimizin iş birliği ile yapılacak olan kültür, sanat, müzik ve şiir etkinliklerimiz hızla başlıyor.

Etkinliğimizin ilk etabı olan Hacı Bektaş Veli Öğretileri konulu şiir yarışmamıza katılımlar, 16 Ağustos itibari ile başlıyor.

Sizler de konuya uygun kendi şiirlerinizi çalışıp hazırlayarak, ödüllü yarışmamıza katılabilirsiniz.

Yarışma ile ilgili detay ve şartnameler 16 Ağustos 2021 saat 16:00 itibari ile www.bayirlidernek.com web adresimizde, Bay-Gen ve Kardelen Sanat facebook ile instagram sosyal medya hesaplarımızda yayınlanacaktır.

#kültür #sanat #müzik #şiir #şiiryarışması #HacıBektaşiVeli

Dolar32.237032.3662