Afet Durumları Buluşma / Toplanma Yeri

Afet Durumları Buluşma / Toplanma Yeri - 2020

Değerli köylülerimiz,

Yönetim kurulumuzun 25.02.2020 tarih 255 sayılı kararına göre, uzun süreli afet durumlarında, İstanbul da ki üye ve ailelerimizin dayanışma içerisinde birbirlerine yardımcı olmak amacı ile bir arada bulunmalarını sağlamak için yedi (7) adet toplanma/buluşma alanı belirlenmiştir.

Yayınlanan tabloda kendi ilçeniz için ön görülen toplanma yerini bulabilirsiniz. Bu tabloyu tüm aile halkınız ile paylaşınız, evinizde, arabanızda görülebilir bir yerde bulundurunuz.

Not: Toplanma/buluşma bölgeleri toplumumuzun ikamet ettiği yerlerdeki yoğunluğumuza ve yakınlığa göre belirlenmiştir.

Bu çalışmanın yanı sıra, bulunduğumuz olumsuz süreç sonrasında, derneğimizde afet eğitimleri düzenlenecektir.

Katılımınız önemlidir.

Ayrıca;

Değerli toplumumuz,
Büyük ve uzun süreli afet durumlarında derneğimizin belirlemiş olduğu toplanma yerlerine riayet ediniz.
Öncelikli olarak,

*Oturduğunuz bina-evinizin yapı durumunu öğreniniz,

*Eviniz-binanızda gözle görülebilir mevcut hasar durumlarını bağlı olduğunuz ilçe belediyesine acil bildiriniz,

*Olası depremler için iş yeri ve evinizde güvenli bölgeler (yaşam üçgeni) oluşturunuz ve ortak yaşam bireylerinizi bilgilendiriniz,