Yeni Yönetim Kurulu

22 Aralık 2019 Olağan Genel Kurul

22 Aralık Pazar günü derneğimizde gerçekleştirdiğimiz olağan genel kurulumuza katılan, ilgi gösteren üyelerimize, kadınlarımıza, gençlerimize, kongremize katılım sağlayan Çakmakdüzü köyü derneği Başkanı Haydar Aslantepe ile yönetim kuruluna, fotoğraflarımızı özenle çeken Eyüp Delipınar'a, kongre günü mekan düzeni sağlayan ve konuklarımıza kusursuz hizmet eden herkese teşekkür ediyorum.

Kongre günü fikirlerini sunan herkese, kongreyi yöneten divan kurulumuzdan Kemal Yılmazer, Muharrem Yıldızhan ve Yılmazer Ebru'e, denetleme kurulumuzdan Atilla Özçelik, Ozgur Cınar ve Eyüp Yıldızhan'a, kongremize katılım sağlayan muhtarımız Hıdır Çınar'a, geçmiş dönem yönetim kurulumuzdan, Gürsel Yılmazer, Metin Tüzer, Navruz Yıldızhan, Guller Mumcu, Haydar Akyıldız ve Şahin Türkyılmaz'a teşekkür ediyorum.

Bize güvenerek yeniden yönetim kuruluna seçen haziruna teşekkür ediyorum.

Bayırlı Köyü Sosyal Dayanışma ve Kültür Derneği
Yönetim Kurulu Başkanı Cihan Erdoğan

Yeni yönetim kurulumuz şu şekildedir;
1- Yönetim Kurulu Başkanı Cihan Erdoğan
2- Başkan Yardımcısı Gürsel Yılmazer