• Favorilere Ekle
Üyelik Girişi
Site Haritası
Takvim
Sosyal sorumluluk ve duyarlılık için destek..
Çocuklarınızı uyuturken veya yemek yedirirken sanal alemden uzak tutun. Bilgisayar, tablet, telefon gibi cihazların kontrolü siz de olsun.
Çocuklarınızın akıl sağlığı ve gelişimini düşünüyorsanız, bu çağrıyı dikkate alınız, çevrenizi bilgilendiriniz.
Atatürk Köşesi

Bayırlı İhtiyaç Karşılama Platfotmu

DİVRİĞİ CEM EVİ VE KÜLTÜR MERKEZİ

Divriği ilçemizde yapımı tamamlanan 'DİVRİĞİ CEM EVİ VE KÜLTÜR MERKEZİ' 24 Temmuz Çarşamba günü saat 12:00 de resmi olarak açılacak.

DİVRİĞİ CEM EVİ VE KÜLTÜR MERKEZİ'nin yapılmasına karar verilen dönemden, tamamlanma dönemine kadar çeşitli zamanlarda dernek başkanımız Cihan Erdoğan sürecin içerisinde bulundu.

Ayrıca derneğimiz ve tüm toplumumuz adına maddi destek de de bulunduk.
Bu vesile ile DİVRİĞİ CEM EVİ VE KÜLTÜR MERKEZİ'nin toplumumuza faydalı ve hayırlı olmasını diliyoruz.

Projenin gerçekleşmesinde baş rolü üstlenen başkan Hüseyin Yılmaz ile Ali Haydar Yalçın dedemize ve projeye destek olan herkese teşekkür ediyoruz.

24 Temmuz Çarşamba günü sayın dernek yönetim kurulu başkanımız Ciahn Erdoğan ile birlikte dernek saymanımız Metin Tüzer açılışta olacaklar.

Açılış günü köyde ve Divriği de olan tüm köylülerimizi ve dostlarımızı, DİVRİĞİ CEMEVİ VE KÜLTÜR MERKEZİ'ne bekliyoruz.

Bayırlı Köyü Sosyal Dayanışma ve Kültür Derneği
533 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi1
Bugün Toplam10
Toplam Ziyaret67403
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.304532.4339
Euro34.423434.5613
Sağlıkta Erken Teşhis!
Bedeninizde hissettiğiniz rahatsızlıkları geç kalmadan muayene ettirin.
Ertelemeyin, umursayın!
Erken teşhis sağlığınız için önemli!